Fenerbahçe maçında yaptığı dil çıkartma hareketinden sonra ceza verilmek istenen ve pazartesi günü TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katıldığı bir televizyon programında 'Melo'ya maalesef ceza veremiyoruz. Ancak şikayet olursa etik kurula sevk edebiliriz' cümlesini kurmasının ardından edinilen bilgilere göre Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun ceza alması için Başkan Yıldırım Demirören'in talimat verdiği ve Türkiye Futbol Federasyonu hukuk kurulu tarafından da etik kurula sevk edildiği öğrenildi. Etik Kurulu'nun ise bu sevkin ardından Melo'ya 3 ila 5 maç arası ceza verebileceği belirtildi. 

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 40. dakikasında 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen Emre Belözoğlu'na oyundan çıkarken Felipe Melo tepkisini Emre'ye dil çıkartarak göstermişti.

Peki GSGAZETE olarak TFF'nin kurullarına soruyoruz. Aşağıda bizim yayınlamaktan utandığımız görüntüler olurken neden görevinizi yapmadınız? Felipe Melo'nun tek suçu yıllarca bu ülkede çirkeflik ve ahlaksızlığın dibine vurmuş Emre Belözoğlu'na gereken cevabı oyun kuralları içerisinde vermiştir. Etik dersi vermeye çalışanlar önce aynaya baksın!..