Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un basın sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin, "Galatasaray güçlü bir ekip. Bunu bilerek sahaya çıkacağız. Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardaki ilk maçların bugün ve yarın oynanacağını anımsattı.

Grup maçlarına yarın deplasmanda Galatasaray'la oynayacakları maçla başlayacaklarını belirten Demir, "Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Takımımız bu önemli maça hazır. Takımımız Antalya'daki kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a geldi" dedi.

Galatasaray maçına çok sayıda taraftarın gelmesini beklediklerini dile getiren Demir, şöyle konuştu: "İstanbul'da çok sayıda Tokatlı yaşıyor. Yarınki maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Galatasaray güçlü bir ekip. Bunu bilerek sahaya çıkacağız. Grup maçlarına iyi başlamak istiyoruz. Tokat'ı en biçimde temsil etmek istiyoruz. Kupada 8 takım gruplara kaldı, 7 tanesi Süper Lig temsilcisi, sadece biz 2. Lig temsilcisiyiz. Tokatspor bu kupada 3. defa mücadele etmiş olacak."