Galatasaray ile adı son 2 yılda birçok kez anılan Hamburg'un başarılı oyuncularından Tolgay Arslan, yeni teknik direktörleri Joe Zinnbauer'in gözünden iyice düştü.

Bundesliga'da son olarak Schalke 04 ile karşılaşan Hamburg'ta eksik oyuncuların çokluğuna rağmen teknik direktör Joe Zinnbauer tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Tolgay Arslan'ın Ocak ayında ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğu iddia edildi.

Alman basını, eksik oyuncuların çokluğuna rağmen 18 kişilik kadroda yer bulamayan Tolgay Arslan için ''Ocak'ta ayrılacak'' haberleri yaparken, ayrılık kararındaki en büyük etkinin Tolgay'ın artık süre almakta bile zorlanması olarak gösterildi.

SADECE 29 DAKİKA OYNAYABİLDİ


Tolgay Arslan, Hamburg forması ile Bundesliga'da son 7 karşılaşmada 2 kez 18 kişilik kadroya bile alınmazken, Galatasaray'ın gündemindeki isim son 7 lig maçında sadece 29 dakika süre alabildi.

Ocak transfer döneminde fazla para harcamadan nokta transfer yapmak isteyen Galatasaray'ın da Tolgay Arslan için devrede olduğu biliniyor. Tolgay'ın hocası tarafından da artık kullanılmaması, genç ismin sarı-kırmızılı takıma gelme ihtimallerini de oldukça yükseltiyor.

''SNEIJDER İLE OYNAMAK GÜZEL OLURDU''


Son iki senedir Galatasaray'ın gündeminde olan Tolgay Arslan daha önce de sarı-kırmızılı takımın kendisiyle ilgilendiğini doğrulamış ve bundan dolayı gurur duyduğunu söylemişti. Tolgay, ''Galatasaray'ın ilgisinden haberdarım ve çok gurur duydum. Sneijder'le birlikte oynamak güzel olurdu'' ifadelerini kullanmıştı.

Webaslan