İngiliz basınında yer alan haberde Premier Lig'de kötü günler geçiren Manchester United'dan sonra Londra kulübü Tottenham da Wesley Sneijder'i transfer etmek sitiyor.

Gündem Wesley Sneijder
Sezona Gareth Bale kredi kartından büyük bütçeli bir alışveriş yaparak başlayan Tottenham, Galli futbolcudan gelen parayı bir anda tüketti. Üzerine bir de Villas Boas'ı kaybeden İngiliz ekibi, devre arasında toparlanmak için yine transfer yapmaya hazırlanıyor. Yaz döneminde transfere 121 milyon Euro harcayan Tottenham, 118 milyon Euro'yu da kasasına koymuştu. Ancak buna rağmen istenen performansı gösteremeyen İngiliz ekibi, Galtarasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e talip oldu.

Transferler hayal kırıklığı
Ada basını, Paulinho'dan beklenen verimi alamayan Tottenham'ın Wesley Sneijder'i kadrosuna katmak istediği yazdı. Premier Lig'e alışamayan Paulinho ve büyük umutlarla transfer edilen Christian Eriksen'in bekleneni verememesi, Tottenham'ı yeniden transfere itti. Hollandalı futbolcu Eriksen'in bir nebze de olsa Paulinho'dan daha fazla formaya yakın olduğunu iddia eden İngiliz gazeteleri, Sneijder'in gelişiyle saha dizilşlerinin de yeniden düzenleneceğini iddia etti. Tottenham'ın Sneijder'e 13 milyon Euro bonservis bedeli ödemek istediği de haberin ayrıntısında yer aldı.

Skorer