Four Four Two Dergisi'ne konuşan Milli futbolcu, lig devam ederken geriye düştükleri dönemde takımı bir arada tutmak için çalıştıklarını söyledi. Selçuk süreçle ilgili "Bunu yapmaya çalışırken adımız Trabzon mafyasına çıktı. Sürekli şampiyon oluyoruz ama iyi bir takım olduğumuza kimseyi inandıramıyoruz" dedi.
Galatasaray'ın kaptanı haklarında ortaya atılan iddialara "Hep bir Trabzon Mafyası, Beyefendiler Masası, yerliler yabancılar kavgası. Bu kadar başarılı olan bir ekip nasıl aynı zamanda bu kadar takım olmaktan uzak kalabilir?" sözleriyle tepki gösterdi.

Selçuk İnan, kıskanılacak bir iş yaptıklarını söylerken, başarısız olan takımlarla ilgiliyse benzer ifadeler kullanılmadığını aktardı.

''ZİHİNSEL OLARAK BİTİK DURUMDAYDIK"

Yıldız futbolcu, sezona başladıkları teknik direktör Cesare Prandelli döneminde yıprandıklarını söyledi. Selçuk İnan, "Prandelli gittiğinde 1 puan farkla ikinci sıradaydık ama zihinsel olarak bitik durumdaydık. Çoğunluğu Türkler’den kurulu bir takımımız vardı ancak yabancı hoca bizden İtalyanca öğrenmemizi ve İtalyan stilinde oynamamızı bekliyordu" diye konuştu.

Selçuk İnan, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle takımda huzur ortamını yakaladıklarını ve böylece 20'inci şampiyonluğun geldiğini sözlerine ekledi.