Arsenal'in Kosta Rikalı yıldızı Campbell için Londra'da bulunan menajer Ergün, takımın hocası Wenger'i Alman futbolcu Podolski için ikna etti. Şimdi gözler Alman oyuncunun vereceği kararda...

Bir sü­re­dir tek­nik di­rek­tör Pran­del­li­’nin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da for­vet ara­yan Cim­bom, Ar­se­na­l’­in Kos­ta Ri­ka­lı oyun­cu­su Jo­el Camp­bel­l’­a göz dik­miş­ti. Yö­ne­tim ön­ce­ki gün Lon­dra­’ya çı­kar­ma yap­tı. Bugün gazetesinden Özgür Sancar'ın haberine göre, Ku­lüp me­na­je­ri Cenk Er­gün, bek­le­nenin ak­si­ne Camp­bell için de­ğil ta­kı­mın Al­man yıl­dı­zı Lu­kas Po­dols­ki için ma­sa­ya otur­du. Zi­ra Arsenal Teknik Direktörü Wen­ger, yük­se­len for­mu ne­de­niy­le Camp­bel­l’­ın gi­di­şi­ne izin ver­mi­yor. Er­gün ise Fran­sız tek­nik ada­mı, Po­dols­ki ko­nu­sun­da ik­na et­ti.

KAPIDAN DÖNMÜŞTÜ

Şim­di sı­ra for­vet, for­vet ar­ka­sı ve sol açık­ta oy­na­yan Po­dols­ki ile me­na­je­ri­nin ik­na edil­me­sin­de. Er­gü­n’­ün Al­man fut­bol­cuy­la 1-2 gün için­de bir ara­ya gel­me­si bek­le­ni­yor. Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın ama­cı 29 ya­şın­da­ki fut­bol­cu­yu bon­ser­vi­siy­le bir­lik­te trans­fer et­mek. Ama fut­bol­cu İn­gil­te­re­’den ay­rıl­ma­ya pek sı­cak bak­maz­sa, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, Po­dols­ki­’yi ki­ra­lık ola­rak trans­fer et­me­nin yol­la­rı­nı ara­ya­cak. Bu ara­da Po­dols­ki­’nin As­lan ile olan iliş­ki­si ye­ni de­ğil. Üç se­zon ön­ce yıl­dız fut­bol­cu Köl­n’­de oy­nar­ken, dö­ne­min baş­kan yar­dım­cı­sı Ad­nan Öz­türk Al­man­ya­’da Po­dols­ki için ma­sa­ya otur­muş­tu. An­cak bon­ser­vi­s ücreti yük­sek olun­ca Cim­bom bu trans­fer­den vaz­geç­mek zo­run­da kal­mış­tı.