Galatasaray'ın başkan adaylarından Turgay Kıran'ın, ''5 milyon euro karşılığında anlaştık'' dediği PSG'nin genç yıldızı Adrien Rabiot'un annesi Veronique Rabiot, L'Equipe gazetesinden Sandrine Roudeix'e konuştu.

Sandrine Roudeix'in Galatasaray'ı da ilgilendiren sorusu, ''Rabiot sezon başında 2019 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza attı. Oğlunuz PSG'de bu süreyi doldurur mu ya da tüm kariyerini burada geçirir mi?'' şeklinde olurken, anne Rabiot'un cevabı ise, ''Futbol dünyasında yarın ne olacağını bilemezsiniz. Ama Adrien için paradan çok istikrar ve oynamak önemli. Bir takımda kalarak istikrar yakalamak istiyor. Hiçbir şey onu korkutmuyor. Herkesle rekabet edecek kalitede. O neler yapabileceğini göstermek için daha çok şans istiyor. Benim için nerede yaşayacağımız farketmez. Kendisinin önünde uzun yıllar var. Adrien'in kendini nerede iyi hissettiği önemli'' şeklinde oldu.

Komik bir rakam

Öte yandan Turgay Kıran, Adrien Rabiot ile 5 milyon euro gibi bir rakam anlaştığını açıklarken, bu değer sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından bile ''komik'' bulundu. Twitter'da Turgay Kıran'ın bu açıklamaları gündem olurken, taraftarlar Rabiot'un PSG'nin üzerine titrediği isim olduğu ve bu transferin bu rakamlara imkansız olduğunu savundu.

Adrien Rabiot bu sezon PSG formasıyla 24 resmi maçta şans bulurken, 3 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.