Dev­re ara­sın­da kad­ro­su­nu tak­vi­ye et­me­nin plan­la­rı­nı ya­pan Ga­la­ta­sa­ray’da yö­ne­ti­min ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı­ğı öğ­re­nil­di. Yö­ne­ti­min, ara trans­fer po­li­ti­ka­sı­nı esas ola­rak, yurt­dı­şın­da for­ma gi­yen gur­bet­çi fut­bol­cu­lar üze­ri­ne kur­du­ğu kay­de­dil­di.

Bursaspor da olumlu yaklaştı

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar Al­man­ya, Avus­tur­ya, Is­viç­re ve İs­veç da­hil ol­mak üze­re bü­tün Av­ru­pa’yı ta­rı­yor. Bu­nun ya­nın­da Tür­ki­ye’den ara­yış­la­rı­nı sür­dü­ren Ga­la­ta­sa­ray’da öne çı­kan isim Bur­sas­por’un genç sto­pe­ri Ser­dar Aziz. Yö­ne­ti­min, Bur­sas­por’a 2 mil­yon eu­ro ar­tı Yek­ta’yı öner­di­ği Ye­şil-Be­yaz­lı ida­re­ci­le­rin de bu tek­li­fe sı­cak bak­tık­la­rı ifa­de edil­di. Sol bek için ise listeye alınan isim Karabüksporlu İshak. Ancak, şu ana kadar yönetim düzeyinde herhangi bir girişimde bulunulmadı.

Mevlüt’ten yeşil ışık

Listedeki bir baş­ka isim­se Ham­burg’da for­ma gi­yen milli oyuncu Hakan Çal­ha­noğ­lu. Yönetim, sözleşmesi 2016’ya kadar devam eden 19 ya­şın­da­ki oyun­cu için kulübü Hamburg ve futbolcunun temsilcisi ­Bek­taş De­mir­taş’la te­ma­sa geç­ti. İkin­ci gur­bet­çi he­def ise bir baş­ka mil­li oyun­cu Mev­lüt Er­dinç. Fran­sa’da St. Eti­en­ne’de oynayan gol­cü, ka­nat­lar­da da görev alabiliyor. Mev­lüt’le te­ma­sa ge­çen yönetim oyuncudan alınan olumlu yanıtla temaslarını   sıklaştırdı.

Sabah