Süper Lig'de devre arası verilmesine kısa bir süre kala Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı... 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı titiz çalışmanın ardından transfer listesini yönetim kuruluna verdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre genç hoca devre arasında 4 takviye istiyor... Hamzaoğlu'nun savunmanın ortasına, soluna, ön liberoya ve forvete transfer yapılmasını talep ettiği belirtiliyor. 

Goran Pandev'i kiralık ya da tapusuyla göndermeyi planlayan yönetimin forvet için ilk aday olarakHamzaoğlu'nun Akhisar'dan eski öğrencisi Oumar Niasse'yi düşündüğü öğrenildi. 

Sezon başında Rus kulübü Lokomotiv Moskova'ya transfer olan yıldız futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanmak istendiği gelen bilgiler arasında.

KAYNAĞIN NASIL BULUNACAĞI SORU İŞARETİ
Yönetim sol bek için de yine Hamzaoğlu'nun eski öğrencisiGüray'ı listenin ilk sırasına koyduğu ifade ediliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transfer için 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Ön libero ve stoper konusunda ise şu anda öne çıkan bir isim olmadığı belirlendi. Fakat yönetimin ekonomik sıkıntı içinde olması nedeniyle transferde nasıl bir yol izleneceği de merak konusu.