Galatasarayımızda teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'nin gelmesi sonrasında İtalyan basınından transfer haberleri ardı ardına gelmeye başladı. 3 transfer istediği kaydedilen deneyimli hocanın, kadroda yer alan birçok yabancı ile yollarını ayıracağı ve  listesinde ilk etapta 4 isim olduğu kaydedildi.

Defansa Roberto Mancini'nin de listesinde bulunan ve kulübü Gremio ile sözleşmesinin son 6 ayına giren Rhodolfo'yu düşündüğü belirtilen Prandelli'ye, orta saha için ise Trabzonspor'un da gündeminde yer alan Bibras Natkho isminin önerildiği ve bu iki ismi düşündüğü öne sürüldü. İtalyan hocanın hücum bölgesi için ise iki isimde büyük ölçüde karar kıldığı iddia edildi.

MİLLİ TAKIMA ALDI, ŞİMDİ DE...

Hücumda kanatlara takviye yapmak istediği belirtilen tecrübeli hocanın listesinde iki ismin öne çıktığı vurgulandı. İlk aday olarak Premier Lig ekiplerinden Sunderland'da oynayan sağ kanat oyuncusu Emanuele Giaccherini öne çıkarıldı. Prandelli'nin milli takımda görev verdiği isimlerden olan 29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Juventus'tan 7,5 milyon euro bonservis bedeli ile gittiği Premier Lig'de 24 maçta 4 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

YUNAN YILDIZ SÜRPRİZİ...

Prandelli'nin listesindeki bir diğer isim ise Yunanistan Milli Takımı'nın yıldızı Georgios Samaras... Celtic ile sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş ile de transfer dedikodularında ismi geçen Samaras, geçtiğimiz sezon kulübü ile 31 mücadelede sahaya çıkarken, 11 gol ve 13 asistlik bir performans ortaya koydu. Genel olarak sol kanatta görev alan yetenekli oyuncu, forvet bölgesinde de görev alabiliyor.