Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek de, Mustafa Denizli de bir "mektuptan" bahsediyor. Bu mektubun içeriğinde kabaca "1+1 yıllık ceza almak üzere UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildiniz" yazıyor. Fakat mektubu değerlendiren ve Galatasaray'ın savunmasına son şeklini veren Işın Çelebi ise alt metinde çok daha ciddi uyarılar çıkardı.

Çelebi bizzat görüştüğü Başkan Özbek'e uyarıyı; "Kasım ayında geldiğinizde size 'daha fazla borçlanmayın' dedik. Ama siz hiçbir şey olmamış gibi 5 milyon Euro harcadınız. Daha da harcamak için girişimlerde bulunuyoruz. Sanırız ki, finansal fair-play kurallarının yaptırım gücü Galatasaray Kulübü için bir şey ifade etmiyor" şeklinde yorumladı. Çelebi'nin yaptığı açıklamalar sonrası ise Galatasaray'da ara transfer durdu.

Denizli buna rağmen transfer istedi


Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli UEFA'dan gelen "zehir-zemberek" mektuba rağmen Başkan Dursun Özbek'in karşısına bir kez daha "transfer istiyorum" diye çıkınca oldukça sert konuşmalar yaşandı. Denizli'nin, "en azından bir forvet oyuncusu" alalım sözlerine Özbek'in, "Işın hocanın yorumunu sana da anlattım hocam. Bu dakikadan sonra yapacağımız her transfer UEFA'ya 'seni takmıyorum' demek olur" cevabını verdi. Denizli bunun üzerine; Özbek'e, "bu halde şampiyon olamayız" deyince, Özbek ise "şu andan sonra benim için şampiyonluktan çok daha önemli şeyler var" diyerek konuşmayı sonlandırdı.
(Fotospor)