Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Eskişehirspor'un genç savunmacısı Tarık Çamdal, milli takım kampında gündemdeki soruları yanıtladı.

NTV Spor'a verdiği röportajında transfer söylentilerinin çıkmasının normal olduğunu söyleyen Tarık, ''Böyle haberler çıkıyor. Bir genç oyuncunun bu performansından sonra bunlar normal. Ama fazla okumuyorum çünkü şuanda Eskişehirspor'da oynuyorum ve çok mutluyum. Eskişehir artık ikinci memleketim gibi oldu. Türkiye'yi Eskişehirspor ile tanıdım. Sadece takımına odaklanmak istiyorum. Oradan milli takıma geldim. Fatih Terim'e de çok teşekkür ediyorum. Milli takımda kalıcı olmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

''BEN DE MUTLU OLUYORUM''

Genç oyuncu daha çok bekte oynamaktan dolayı mutlu olduğunu söylerken, adının büyük takımlarla anılmasından dolayı her futbolcu gibi mutlu olduğunu, ''Bu söylentiler benim futbolumu etkilemez. Böyle haberlerin çıkması da dediğim gibi çok normal. Böyle haberler çıkınca her futbolcu gibi ben de seviniyorum. O yüzden böyle haberler beni çok etkilenmiyorum. İnşallah uzun süre Eskişehirspor forması giyeceğim'' dedi.

Başarılı oyuncu, Türkiye'den Gökhan Gönül'ü, dünya futbolundan da Dani Alves'i örnek aldığını sözlerine ekledi.