Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag deplasmanında mağlup olmasına rağmen gruptan çıkma şansını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki bir ay içinde yarıştığı iki kulvarda Roberto Mancini yönetiminde "Olmak ya da olmamak" diyecek!

Pazar günü 6 puan önündeki lider Fenerbahçe ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak olan sarı-kırmızılı takımı milli takım arası sonrasında ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde birbirinden zorlu 3 sınav bekliyor. Roberto Carlos ile büyük çıkış yakalayan ve puan tablosunda 3. Sırada olan Sivasspor'u Real Madrid deplasmanı öncesinde ağırlayacak olan Roberto Mancini ve öğrencileri, Madrid dönüşü de Şota yönetiminde bu sezon zirveye oynayan Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Galatasaray'ın kazanması halinde Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edeceği 10 Aralık'taki Juventus karşılaşması öncesi sınavı ise TT Arena'da Elazığspor ile.

JUVE'Yİ YENEMEZSE TRANSFER YOK

Galatasaray'da devre arasında yapılacak olan transfer operasyonu için Şampiyonlar Ligi'nde takımın yoluna devam edip etmemesi etkili olacak. Göreve geldiği gün La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarsak, Ocak ayında takviyeler yapabiliriz. Aksi takdirde iki sezondur kurulan kadroyla yola devam ederim" diyen Roberto Mancini'nin, Juventus engeline takılması halinde sadece sol bek transferini isteyeceği öğrenildi. Gruptan çıkılması halinde 3.5 milyon Euro'yu kasasına koyacak olan yönetim de Juventus maçını, sezon ortasında bir final karşılaşması olarak görüyor.

G.Saray'ı bir ayda 6 zorlu maç bekliyor
10 Kasım: Fenerbahçe-Galatasaray
23 Kasım: Galatasaray-Sivasspor
27 Kasım: Real Madrid-Galatasaray
1 Aralık: Kasımpaşa-Galatasaray
6 Aralık: Galatasaray-Elazığspor
10 Aralık: Galatasaray-Juventus