Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, transferde henüz durmadıklarını, sadece yeni hamleleri yapmak için TFF'den çıkacak yabancı kararını beklediklerini söyledi.

NTVSpor'un sorularını yanıtlayan Tulun, sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran açıklamada "Transferde stop tuşuna değil, pause tuşuna bastık" sözlerini sarfetti.

Tulun, yaptığı açıklamada: "Şu an için transferde ön libero konusunu çözdükten ronsa kısa bir ara verilecek. Çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray'ın kadrosu gayet güçlü ve yeterlidir. TFF'nin kararından sonra duruma göre birkaç takviye daha yapmayı Betpas düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

"U20 DÜNYA KUPASI'NI DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ"


Bülent Tulun, transferde Galatasaray'ın ön libero transferine odaklandığını belirttiği açıklamasında ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Kupası'nı da dikkatle takip ettiklerini ve duruma göre bu alanda da gelişmelerin yaşanacağını sözlerine ekledi.

KİMLER GALATASARAY'A YAKIN!

Sarı kırmızılı takımda Bülent Tulun'un bu açıklamasının ardından gözler transferi bitme aşamasına gelen isimlere yöneldi.

Bilindiği gibi Brezilyalı sol bek Carlinhos'un yanı sıra başkan Ünal Aysal'ın da açıklamasıyla Schalkeli Farfan ve Fulhamlı Milli oyuncu Kerim Frei'ın transferinde son aşamaya gelindiği dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor.

Ayrıca iki sezondur kiralık oynayan Melo'nun bonservis sorunun da TFF'nin açıklamasına göre şekilleneceği tahmin ediliyor.

sporx