Albert Riera'yı Villarreal'e transfer olması için ikna etmeye çalışan Galatasaray, diğer bir yandan da yıldız futbolcuları kadrosunda tutmaya çalışıyor. Özellikle Wesley Sneijder konusunda İngiliz basınında çıkan flaş haberler, sarı-kırmızılı yönetim tarafından da doğrulanmaya başladı. Bir süredir Manchester United'ın Wesley Sneijder için Galatasaray ile görüşmelere başladığını iddia eden İngiliz basını, Hollandalı futbolcu için 7.5 milyon euroluk bir teklifin yapılacağını duyurmuştu.

Wesley Sneijder'i satmak istemeyen Galatasaray cephesinden konu hakkında ilk açıklama sportif kooardinarör Bülent Tulun'dan geldi. Tulun, Wesley Sneijder için Manchester United'dan 2 hafta önce dolaylı bir teklif aldıklarını ancak bu teklifi kabul etmediklerini ifade etti. Tulun kısa bir süre önce de yaptığı açıklamada, "Sneijder'ı isteyenler var ama nasıl Burak'ı gözardı edemiyorsak Sneijder'ı da gözardı edemeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'da transfer çalışmalarını bir numarası olan Bülent Tulun, çalışmalarını tam anlamıyla Bruma üstüne yoğunlaştırdıklarını ve olursa sadece Portekizli oyuncunun transferinin olacağını vurguladı.


Sporx