Sarı-kırmızılılıar menajeri tarafından önerilen boştaki forvet için ön görüşmeleri sürdürüyor. 31 yaşındaki yıldız teklif edilen şartları kabul ederse ocakta imzalar atılabilir.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sezon başındaki forvet isteğini yerine getiremeyen Galatasaray, ara transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Maliyeti düşük isimler üzerinde duran yönetimin listesinin başındaki ismin Emmanuel Adebayor olduğu belirtiliyor. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün, "Bize önerildi. Henüz verdiğimiz bir karar yok. Bakıp, değerlendireceğiz" dediği Togolu forvet için ön görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. FFP kuralları nedeniyle UEFA'nın takibinde olan sarı-kırmızılıların, önerilen şartları kabul etmesi halinde 31 yaşındaki oyuncuya ocak ayında imza attırabileceği ifade edildi. 

Kariyerinde Metz (44 maç/15 gol), Monaco (78 maç/18 gol), Arsenal (104 maç/46 gol), Man. City (34 maç/15 gol) ve Real Madrid (14 maç/5 gol) gibi dev ekiplerde forma giyen Adebayor, son olarak Tottenham'da (92 maç/35 gol) görev yapmıştı. İngiliz ekibi eylül ayında Adebayor'un sözleşmesini feshetmişti