Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da ağırladığı Beşiktaş'ı Selçuk İnan'ın penaltı golüyle yendiği maç sınrasında en çok konuşulan isim de Alex Teles oldu.

Sosyal medyada Galatasaray taraftarları galibiyet sevinçlerini kutlamaya devam ederken, Türkiye'deki en popüler mikro blog sitelerden Twitter'da Brezilyalı oyuncu Türkiye'nin zirvesine yerleşti.

Uzun süre zirvede kaldı

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı derbi maç 22 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleşmiş olsa da, Türkiye gündeminde en üst sırada Alex Telles hala yerini koruyor. Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş derbisinde 90 dakika forma giyerek, sol kanattan yaptığı ataklarla Siyah-Beyazlıların savunmasını oldukça zorladı. Bu etkili futbolu sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar Brezilyalı yıldızın futbolunu övdüler. Ayrıca Alex, Twitter'da maçın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen TT listesinde en üst sırada yer alarak en fazla konuşulan isim oldu.




Alex Telles hakkında yazılanlardan öne çıkanlar;

-Bir sol bekten daha fazlası Alex Telles !

-Türkiye'de Soldaki bölünmeyi Alex Telles 'le engellemeyi düşünüyoruz.

-Az önce sigara almak için girdiğim tekelde Alex Telles'le karşılaştım sigarayı bacak aramdan geçirip düzgün bir vuruşla rafa gönderdi.

-Galatasaray yıllardır sol bek hasretini iki gündür Alex Telles'i TT zirvesinde tuTarak gideriyor.

-Az önce jöle sürmek için mutfağa gidiyordum, koridorda Alex Telles topu sağımdan atıp solumdan geçti.

-Alex Telles fiziğini biraz daha geliştirirse bırakın Galatasaray'ın solunu, Kılıçdaroğlu'nun yerine Türk solunun yeni lideri olur.

-Soldan Kadir Topbaş'ın karşısına aday olarak Alex Telles'i çıkarın Mustafa Sarıgül'den fazla oy alır.

-Alex Telles gibi sol beke, Veysel Sarı gibi sag beke, Muslera gibi kaleciye, Semih Kaya gibi ADAMa, GALATASARAY gibi bi takıma can feda ulAn

-Biz Ünal başkana sol bek al dedik, o Alex Telles'le sok kanadı komple aldı.

-Sol deyince aklıma bir Deniz Gezmiş geliyor bir de Alex Telles :)


-