Galatasaray'ın yeni transferi Salih Dursun açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu transferiyle ilgili olarak, "Transferinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yılmaz Vural'a çok teşekkür ederim. Bana psikolojik bir desteği oldu. Bana Galatasaray'da neler yapabileceğime dair çok yardımcı oldu. Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'da elimden geleni yapıp, şanlı formayı, şanlı armayı layıkıyla giyeceğim. Milli Takım'ın değişmezleri arasına girmeyi istiyorum" dedi.

"MANCINI TARAFINDAN İSTENMEK BÜYÜK ONUR"

Salih, "Mancini'ye çok teşekkür ediyorum. Beni kendi takımında görmek istediği için. Bu benim için onur verici. Tabii ki Tugay Kerimoğlu'nun da hakkını yememek gerekir. Tugay hoca beni Galatasaray'a kazandırmak için elinden gelen herşeyi yaptı. İleride Galatasaray'ın çok şey kazanacağını benim de kazanacağımı söyledi. Umarım kimsenin yüzünün kara çıkarmam. Büyük Galatasaray formasını layıkıyla taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

"KORKUM YOK"

Oynayamamak gibi bir korku taşımadığını belirten Salih, "Bir kaygım yok; çünkü çalışana Allah verir. Kısa dönemde hedefim şampiyonluk. Ben geleceğine inanıyorum. Farkın kapanacağına inanıyorum. Galatasaray olarak farkı kapatabileceğimize inanıyorum" dedi.

"YILDIZLARDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM"

Yıldız futbolcularla birlikte oynamanın kendisi için gurur ve onur olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, "Sadece Drogba ve Sniejder'i kastemiyorum. Takımımızda bulunan yerli futbolcular da çok önemli. Onlardan çok şey öğrenmek istiyorum. Milli Takım'dan tanıştığımı Galatasaraylı arkadaş ve ağabeylerimden tebrik mesajları aldım" diye konuştu.

"CHELSEA'YA KARŞI BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Salih Dursun, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin önde gibi gözüktüğünü belirterek, "Her zaman doğruyu yapan kazanır. Bizim o anki durumumuz, yapabileceklerimiz çok önemli. Chelsea karşısında başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BABAM FENERBAHÇELİ AMA..."

Babasının Fenerbahçeli, ağabeyinin ise Galatasaraylı olduğunu belirten Salih, "Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray sempatizanıydım. UEFA Kupası'nı aldığında, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıları. Tertemiz bir camia ve birbirine bağlı olması, Galatasaray'ı tercih etmemde belirleyici oldu. Babam Fenerbahçeli ama Galatasaray'a transferime çok mutlu oldu. Çok memnun oldu. Profesyonel bir futbolcuyum. Babam benden daha çok mutlu oldu" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ SAĞ BEKİ OLACAĞIM"

Salih Dursun, "Agresif bir futbol yapım var. Ama asla kasıtlı tekme atmam. Topa sert oynarım. Aldığım paranın hakkını vermek için ölümüne mücadele ederim. Ben de hiçbir şeyin ortası yok. Ölümüne mücadele ederim. Bu doğrultuda hareket ediyorum. Geliştirmem gereken yanlarım var. Bunları da geliştirirsem Türkiye'nin en iyi sağ beki olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Radyospor