Menacerinin, “Yüzde 99 Galatasaray'da” dediği Hugo Almeida, Fanatik'e konuştu. Golcü oyuncu, Sarı- Kırmızılılar için, “Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahipler. Orada daha fazla gol atacağıma inanıyorum” dedi  
Almeida: "Galatasaray Türkiye'nin en iyisi"

 
Beşiktaş’la bağlarını koparan Hugo Almeida’nın Türkiye’deki temsilciliğini yapan Ümit Akbulut, Portekizli futbolcunun Galatasaray’la anlaşmasının çok yakın olduğunu belirtmişti. Akbulut, “Yüzde 99 bu hafta içinde neticeye varırız” ifadelerini kullanmıştı.

Siyah-Beyazlılar’dan ayrıldıktan sonra yakın zamanda Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı Ünal Aysal’la bir araya gelen Almeida, önümüzdeki günlerde bir kez daha Galatasaray’la masaya oturacak. En geç gelecek hafta imzaların atılması bekleniyor. Portekizli yıldız, bu konuyla ilgili olarak Fanatik’e çok özel açıklamalarda bulundu.

‘Kısa zamanda netleşir’

Kendisine Avrupa’nın çeşitli ekiplerinden teklif geldiğini ancak son ana kadar Sarı- Kırmızılı ekibi bekleyeceğini söyledi. Hugo Almeida, “Galatasaray, Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip takımı. Çok kaliteli oyuncuları var. İstanbul’a alıştım ve burada kalmaya devam etmek istiyorum. Eğer gidersem, geçen sezonki performansımın daha da üzerine çıkacağımı düşünüyorum. Daha fazla gol atacağıma inanıyorum. Umarım en kısa zamanda her şey netlik kazanır” ifadelerini kullandı.