İtalyan teknik adam "Benim veya menajerimin ağzından basına çıkan şeylere inanmayın. Benim Galatasaray'da problemim yok ve 3 senelik kontratım var" ifadelerini kullandı.

Mancini, İtalya örneğini göstererek iki ülkede de taraftar yapısının aynı olduğunu belirtti ve "Türkiye'deki taraftar yapısı ile İtalya'daki taraftar yapısı kardeş gibi. Bu tip tepkilere alıştım. Kazanınca en iyi teknik direktör, kaybedince de en kötü teknik direktör siz olursunuz" diye konuştu.
Tecrübeli teknik adam "Bu işi yapmaya karar verdiğimde, zaten bunları göze aldım. Taraftarlar tepki gösterebilir. Bu tip bağırmalarla ve reaksiyonlarla sıkıntım yok, çünkü İtalya'dan buna alışkınım" ifadesini kullandı.

Mancini maç hakkında ise ikinci yarıda 'gerçek Galatasaray gibi' oynadıklarını söyledi.

Galatasaray teknik direktörü "İlk yarının başında rakibimizin iki aksiyonu ve yaptığımız hatalar sonucunda yediğimiz 2 gol vardı. Buradan maçı çevirmek hiç kolay olmayacaktı ve öyle de oldu. Ancak ikinci yarıda pozisyona giren ve golleri arayan bir Galatasaray vardı. Tabiri caizse, ikinci yarıda gerçek Galatasaray gibi oynadık" dedi.

Savunmada Semih Kaya'nın performansına ilişkin bir soru üzerine Mancini, "Semih genç bir oyuncu ve henüz 22 yaşında. Siz de takdir edersiniz ki hata yapabilir. Mutlaka kendini geliştirecek ve daha iyi yerlere gelecektir. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacaktır. Çünkü potansiyeli var. Stoper olarak en üst seviyede oynayacak potansiyele sahip. Çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

'Kaybedersek, her şeyimizi kaybedeceğimizi söyledim'

İtalyan teknik adam, oldukça kötü futbol sergilenen ilk yarının ardından devre arasında oyuncularıyla nasıl bir konuşma yaptığının sorulması üzerine ise "İlk yarıda iki aksiyon ve 2 gol oldu. Maçın henüz başıydı. Otomatikman bu sizi moral olarak geriye düşürür, rakibinizi ise cesaretlendirir. Tekrardan oyuna dönmek kolay olmuyor. İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki fark, top oynamamızdı. Çünkü ilk yarıda top oynamadık. Devre arasında takımıma söylediğim en önemli şey, kazanamazsak her şeyimizi kaybedeceğimizdi. Oyuncularımı ikinci yarıdaki performanslarından dolayı kutluyorum. Çok agresif bir oyun sergiledik." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın bugün bulunduğu yer itibariyle durumunu değerlendiren İtalyan teknik adam, "Kesinlikle şanssızlık diyemeyiz, çünkü yapılan hatalar var. Bir takımın daha iyi yerlere gelmesi için 3-4 ay yeterli olmuyor. Bugün maçın başında 2-0 geriye düştük ve kaybedecek bir şeyi olmayan rakibi daha da cesaretlendirdik. Bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var. Futbolda bu tip olaylar ve hatalar var. Yaşadıklarımıza şanssızlık diyemeyiz" diye konuştu.