Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi sona eren Tomas Ujfalusi, ayağındaki sakatlık nedeniyle zorlu bir dönemi geride bıraktığını söylerken, ''Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Eski gücüme kavuşmak için çalışmalarımı sürdürüyorum. 28 ya da 29 yaşında olmadığımı da biliyorum. Açıkçası Şampiyonlar Ligi'nde tekrar oynamak istiyorum ama her şeye rağmen tanrıya da şükrediyorum daha önce birçok kez bu şansa eriştiğim için'' ifadelerini kullandı.

''ŞANSIM YÜZDE ELLİ''

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusuna da açıklık getiren Çek futbolcu, ''Dediğim gibi 35 yaşındayım ve bir karar vermek zorundayım. En azından ayağım da izin verirse tekrar sahalara dönmek istiyorum. Bunu kulübümle de konuşmam gerekiyor. Ardından kararımı vereceğim. Devam etme şansımı yüzde elli olarak görüyorum'' şeklinde konuştu. Ujfalusi, neredeyse tüm sezon oynamamasına rağmen şampiyonluk sevinci yaşamasının da çok güzel bir duygu olduğunu söylerken, tüm takım arkadaşlarına da teşekkür etti.

Netspor 14px; font-weight: bold;">''KADLEC BENİM İÇİN BİRAZ SÜRPRİZ OLDU''

Tecrübeli savunmacı Fenerbahçe'ye transfer olan Michal Kadlec transferi hakkında da değerlendirmelerde bulunurken, Kadlec'in ileriye dönük bir adım attığını söyledi. ''Açıkçası benim için Kadlec'in kararı sürpriz oldu. Ben İtalya ya da İspanya'yı tercih etmesini bekliyordum. Ama kesinlikle geriye doğru bir adım attığını düşünmüyorum. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Geçen yıl Avrupa Ligi'nde yarı final oynadılar. Kadlec'in Almanya'ya göre çok daha ofansif oynayacağını düşünüyorum çünkü Türkiye'deki 4 büyük takım rakiplerine her zaman baskı kurmasını biliyorlar.''

Sporx