Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Çek yıldız Tomas Ujfalusi, İtalyan basınına Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı maç öncesi bir röportaj verdi.

Tomas Ujfalusi, Galatasaray'ın maça çok iyi hazırlandığından emin olduğunu ve Lazio'nun işinin kolay olmadığını dile getirdi.

Çek yıldız, TT Arena'daki atmosferin çok etkileyeceği olacağını söylerken ''Kesinlikle zor maç. Galatasaray'ın Lazio'nun eski maçlarını izleyerek, karşılaşmaya çok iyi hazırlandığından eminim. Galatasaray her zaman Avrupa'da büyük adımlar atmıştır. Stadyum çok önemli bir faktör. Oyuncuların üzerinde baskı oluşturacaklardır. Ayrıca, bu tip maçlarda stadyumun gerçek anlamda dolduğunu hatırlatmak isterim'' ifadelerini kullandı.

UJFALUSI: ''KEŞKE SEMİH KAYA....''

Ujfalusi, Sneijder'e dikkat çekerken ilginç bir Semih Kaya yorumunda da bulundu ve ''Wesley Sneijder her zaman için çok tehlikeli. Semih Kaya'ya da dikkat edin. Onu İtalya'da futbol oynarken görmek çok isterim. Onunla birlikte de oynadım, çok mütevazi bir oyuncu'' dedi.

''BURAK YILMAZ ÇOK BÜYÜK KAYIP''

Galatasaray'dan Burak'ın ayrılmasını da değerlendiren Ujfalusi, ''Burak Yılmaz'ın gidişi gerçekten çok büyük bir kayıp.Lazio onu gerçekten istemişti. Bu konuda birçok isimle konuştum. Neden gerçekleşmedi bilmiyorum ama Lazio'nun ilgisi gerçekti'' sözleriyle röportajını noktaladı.

Kaynak: Sporx