Sözleşmesinin uzatılmamasını haksızlık olarak nitelendirmediğini belirten Çek oyuncu, "O dönemde ben tam kapasite oynayacak seviyede değildim. Bu kararı haksızlık olarak nitelendiremeyiz. Ben de böyle değerlendirmedim" diye konuştu.

"MANCINI FAYDALI OLUR"

Terim'in G.Saray'dan ayrılmasını da değerlendiren tecrübeli savunmacı, "Fatih Terim çok önemli bir teknik adam. Onun döneminde Galatasaray büyük başarılar elde etti. Bütün Galatasaraylı oyuncular onun ayrılığından üzülmüştür. Ama eminim ki Mancini Galatasaray'a faydalı olacak" dedi.

"TERİM İLE GÖRÜŞMEDİM"

Ayrılığı sonrasında Terim ile görüşmediğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, "Fatih Terim ile iletişimim yok şu anda ama milli takımda başarılar diliyorum. Türkiye'deki arkadaşlarım ile iletişimim sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'IN KALBİMDE YERİ VAR"

Galatasaray taraftarına mesaj gönderen Ujfalusi, "Çok seviyorum Galatasaray'ı. Kalbimde önemli bir yeri var. Bundan sonra da G.Saray'ın başarılı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı. 

Çek Ligi takımlarından Sparta Prag'da futbol hayatını sürdüren Ujfalusi, sakatlığı sonrasında bu sezon 1 maçta 90 dakika forma giydi.