Galatasaray'ın müthiş bir geri dönüş yaparak Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde maçı değerlendiren Serhat Ulueren, 2 golün hazırlayıcısı olan Wesley Sneijder'i sert sözlerle eleştirdi.

İşte Ulueren'in o yazısı;

Galatasaray'ın haftalardır 2 yıldızı var. Bunlar Yasin Öztekin ve Selçuk İnan. İşte bu iki isme dün olduğu gibi Burak, Muslera, Telles, Chedjou ve Hamit gibi isimler de yardım edince, dün giden maç geri geldi. Belki de bu hayati 3 puan G.Saray’ı şampiyon yapacak.
 
Maç bitti en çok sevinen Sneijder. Halbuki en az katkı yapan futbolcu kendisi. Kızlar gibi oynuyor. Rakibe müdahale etmez, ikili mücadelelere ayak sokmaz ve utanmadan en çok o seviniyor. Şimdi bana kimse, ilk 2 golde Yasin’e pasları Sneijder verdi, üstelik Hollandalı haftalar sonra kaleyi bulan şutlar attı demesin. Yasin’in yaptığı 10 bindirmenin 1 tanesini yapmadı Sneijder efendi. Ve o Sneijder senelik 4 milyon Euro’yu kovalıyor şu günlerde. Yani aklı yeni yapmak istediği kontratta.
 
Helal olsun Yasin ve Selçuk’a. İkisi de harika oynadılar. Selçuk dünyalar kadar top kaptı, en kritik gole imzasını attı ve üçüncü golde Umut’a harika bir pas gönderdi. İşte bu Selçuk’u böyle oynasın her zaman ayakta alkışlarım. Yasin dakikalar 9’u gösterirken 3 defa soldan bindirdi Kasımpaşa kalesine. 90 dakika hiç yorulmadı ve bugün G.Saray liderse bundaki en büyük pay Yasin Öztekin’e ait. Hamza Hoca’nın son saniyelerde Yasin’i oyundan alması yine hataydı. Hamza Hoca inat etmeyecek, lig sonuna kadar maç tahtasına 11 isimden 4’ü olan Yasin, Selçuk, Burak ve Muslera’yı gözünü kapatıp yazacak, sonra da diğerlerini araya serpiştirecek.
 
TOP AYAĞINA YAKIŞIYOR
 
Zevkli ama kalitesiz maç izledik. Adeta mahalle maçı gibiydi veya gayesiz iki takımın prestij maçı görüntüsü vardı sahada. 51’de Adem’in kafasını Muslera kurtarmasa veya o top direğe vurmasa G.Saray geri dönüşü zor yapardı. Kasımpaşa’nın en büyük yıldızı Adem Büyük. Top ayağına çok yakışıyor ve yürürken bile adam geçebiliyor. Boyu kısa ama hava toplarında da çok iyiydi. Adem’e biraz Babel, Scarione ayak uydursa Kasımpaşa yine yenilmezdi. Çok iyi futbolcu olan Adem ilk yarıda 2 net pozisyondan da yararlanamadı.
 
İlk yarıda Hamit ve Sabri Sneijder’le birlikte sahanın en kötü isimleriydi. Ama 2. yarı Hamit ve Sabri toparladı. Özellikle Hamit çok top kaptı ve Selçuk’un yükünü hafifletti. Son olarak Burak Yılmaz sezon sonuna kadar sakatlanmaz ve dünkü gibi aptalca kartlarla takımını eksik bırakmazsa bu G.Saray şampiyonlıuğu son maça kadar kovalar.