Galatasaray'ın  3.2 milyon euro Pashacasino karşılğında anlaşmaya vardığı iddia edilen Umut Bulut için Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş'ın da devrede olduğu belirtildi.

Fransız basınında yer alan haberde, Umut Bulut için Galatasaray ve Touluse arasındaki görüşmeler devam ederken milli golcü için Beşiktaş'ın da devreye girdiği fakat Fransız ekibi ile Galatasaray'ın yaklaşık 3.2 milyon euroluk rakamda anlaşmaya varmaları sebebiyle siyah-beyazlı ekibin bu transferde zorluk yaşayacağı belirtildi.

UMUT BULUT NE DEMİŞTİ?

Transfer söylentileri hakkında kısa bir açıklama yapan Umut Bulut ise, "Fenerbahçe'ye transfer olacağım yönündeki haberler doğru değil. Bu yıl gerçekten gerek Galatasaray için gerekse benim için çok iyi geçti. Amacım Galatasaray'da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde üst seviyelere çıkmak ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk. Fatih Terim ile olan bağımız çok kuvvetli ve önümüzdeki günlerde transferimin sonuçlanmasını umuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

30 yaşındaki futbolcu geride bıraktığımız sezonda sarı kırmızılı forma ile çıktığı 38 karşılaşmada 15 kez rakip fileleri sarsma başarısı gösterdi.

Webaslan