Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi.

Galatasaray Kulübünden alınan bilgiye göre, sarı-kırmızılı takımın dün Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'yle Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı maç öncesi sarı-kırmızılı kafileyi kamp yaptığı otelde ziyaret eden ve daha sonra karşılaşmayı da tribünden takip eden Kemal Bulut, müsabakanın ardından meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybetti.

Bu arada sarı-kırmızılı kafileyle maçtan sonra İstanbul'a dönen Umut Bulut'un, acı haberi bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenmandan önce ağabeyinden aldığı ve Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

ankara'da okuduğum senelerde, trabzonspor'da oynuyordu. bir gün otobüse bindim ve bir amca bana umut bulut'un gol attığı bir maçta, umut ile ilgili bir spor manşetini gösterdi. "bak, oğlum bu benim." dedi. kendisiyle o denli gurur duyan, otobüste tanımadığı insanlara bile oğlunu anlatma isteğiyle yanıp tutuşan bir babası vardı ve bu kadar senedir, umut bulut hakkında tek bildiğim şey de bu. sanırım yeter de artar bile. başı sağolsun. 
Ekşi Sözlük yazarı;