İşte Umut Bulut'un açıklamaları;

İki haftadır güzel bir galibiyet aldık 3 maç üst üste kazandık moralimiz yerinde. İnşallah şimdi önümüzde bir Konya maçı var onu da kazanıp seriyi devam ettirmek istiyoruz. Eksiklerimiz gideriyoruz bunu da zaten oynadıağımız futbolla gösteriyoruz.

"Drogba hakkında konuşmaya gerek yok"

Bu pozisyonda çok yonadım geçöen seozn sağda sol da en iyi şekilde verilen görevi yapmaya açlışıyorum. Burak'ta elinden geleni yapıyor. Drogba hakkında zaten konuşmaya gerek yok. Bizim yapmamız gereken şey mücadelemizi üst düzeye çıkarmak bunu da zaten sahaya yansıttığımız zaman kalite farkı ortaya çıkıyor ve gollerde kendiliğinden geliyor.

"Burak gol attığı için çok sevindim"

Zaten geçen seneden bu yan a arkadaşlık çok iyidi bir sıkıntı yok. Burak gol attığı için ben çok sevindim benim de çok ihtiyacım var gol atmaya inşallah bana da bu hafta nasip olur. Çalışıyoruz elimizden geleni yapıyoruz. Oyuna alınmak her oyuncuy ister herkes oynamak ister beni de etkiliyor oynanamamak ama hoca görev verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz.

Geniş bir kadromuz var hoca kime görev verirse o oynamak zorunda herkes görevini yapıyor. Hoca neye karar verirse oynayacak oyuncular ve sistem hakkında bi buna saygı duymak zorundayız.