Galatasaray'ın ve milli takımın golcü isimlerinden Umut Bulut, son haftalarda ligde yakaladıkları çıkışı Trabzonspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Galatasaray TV'ye açıklamalar yapan Umut şöyle konuştu:

"Son iki haftada aldığımız galibiyet bizim üst sıralarda kalmamız için ve şampiyonluk yolunda için çok önemli puanlardı. Özellikle Karabük deplasmanından aldığımız üç puan çok önemliydi bunu da takım halinde başardık. Bundan sonraki maçlarımıza daha öz güvenli çıkacağımızı düşünüyorum. Gelen galibiyetler maça çıkarken takım arkadaşlarımızı ve beni daha özgüvenli hale getiriyor. Çalışmalarımız da her hafta daha moralli geçiyor, hani güzel bir galibiyet oldu zor bir deplasmandı üç puan aldık mutluyuz. Tabi ki artık galibiyet serisini devam ettirmemiz lazım çünkü bu sene çok zor her zaman olduğu gibi bütün rakiplerimizi ciddiye alıyoruz ama Trabzonspor’da bizim için en zor maçlardan biri olacaktır ama içerde oynanmamızdan ve seyirci avantajımızdan daha farklı bir maç oynayacağımızı düşünüyorum bu galibiyetlerimizi devam ettirmemiz lazım. Trabzon bu maçlardan bir tanesi. İnşallah bu hafta da yeneriz."

"HOLLANDA'YI DA YENECEĞİZ İNŞALLAH"

Kazakistan maçını kritik bir dönemde oynadıklarını ve galibiyetin önemli olduğuna vurgu yapan Umut Bulut, "Ülke olarak hem milli takım olarak hem de bizim buna çok ihtiyacımız vardı, Kazakistan maçını kazanmak için bizim için çok önemliydi, bu maçı kazandık. Şimdi en azından 2014'ü güzel bir şekilde kapattığımızı düşünüyorum. Milli takım olarak aldığımız galibiyet mart ayında oynayacağımız Hollanda maçı için çok önemliydi en azından hedefimizi ilk üçe girmek için buna ihtiyacımız vardı, bunu başardık. İnşallah Hollanda'yı da yeneriz" şeklinde konuştu.