Ligde 23. hafta sonunda 37 puanla 5. sırada yer alan ve taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da, istifa kararı alan teknik direktör Mustafa Denizli ile beraber yönetimin de geleceği tartışılıyor. 2011-2014 yılları arasında Sarı-Kırmızılı ekipte başkanlık görevini yürüten Ünal Aysal da yeniden kulübün başına geçmek için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray'da mart ayında gerçekleşecek olan Mali Genel Kurul'dan olağanüstü kongre kararı çıkması durumunda Aysal, başkan aday olmayı planlıyor.

Başkanlık için yeniden kolları sıvayan Ünal Aysal'ın, taraftarın nabzını yokladığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüpte 3.5 sezon başkanlık yapan Ünal Aysal, 2 lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Ünal Aysal birçok sportif başarıya imza atmasına rağmen kulübün mali yönden sıkıntılı olmasından dolayı sorumlu tutuluyor. Bu nedenle yarım bıraktığı işleri yeniden düzlüğe çıkartması için genel kurulun fırsat vereceği iddia ediliyor. 

Mevcut başkan Dursun Özbek ise kulübün içinde bulunduğu mali krizin Aysal döneminde yapılan yanlışlar sebebiyle gerçekleştiğini iddia etmişti.