Geçen sene de zorlu bir gruptan çıktıklarını belirten Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Geçen seneki grubumuz da bu seneki grup gibi zorluydu. Ancak oradan çıkmayı başardık. İnşallah bu sene de bu gruptan, aynı çaba ve konsantrasyon ile çıkmayı başarırız. Teknik ekibimizin ve oyuncularımızın bunu başaracağına inanıyorum" dedi.

Birkaç gün içinde yeni transferi açıklayacaklarının sinyalini de veren başkan Aysal, Transfer sezonu bitmeden, sol açık oyuncu ihtiyacımızı gidereceğiz. Şu anda yabancı sınırlaması nedeniyle, diğer ihtiyaçlarımızı dışarıdan karşılayamıyoruz. Çalışmalarımız son derece ilerlemiş durumda" diye konuştu.

Devler Ligi'nde oynamak için fizik güce de hazırlıklı olmaları gerektiğini söyleyen Ünal Aysal, Kuzey takımları, fizik gücü olarak Güney takımlarından daha güçlü oluyor. Bizim kendimizi, sadece teknik güce değil fizik güce göre de iyi hazırlamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsanız, bütün bunları yerine getirip, son derece hazırlıklı olmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ana hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunun altını çizen Aysal, "Önemli olan gruptan çıkmaktır. Özellikle böyle bir gruptan çıktığımız zaman, geçen seneki başarımızın da üzerine çıkabiliriz. Ana hedefimiz gruptan çıkmak" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ TÜM GRUPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN