Ali Sami Yen Arena'da oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Bruma (2), Semih Kaya, Yasin, Selçuk (pen) ve Sinan Gümüş kaydetti.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında bu sezonki en farklı galibiyetini elde etti.

Arena'daki 300. gol Yasin Öztekin'den 

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynadığı resmi maçlardaki 300. golü, Yasin Öztekin kaydetti.

Bruma'nın 7. golü

Akhisar Belediyespor maçında iki kez ağları havalandıran Portekizli futbolcu Armindo Bruma, Süper Lig'de bu sezonki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Bundan önceki 5 golünü de deplasman maçlarında kaydeden Bruma, Türk Telekom Arena'da bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Ligde 5 asisti de bulunan Bruma, 4 maç aradan sonra gol attı.

Sneijder'den 11. asist

Galatasaray'da Semih Kaya ve Sinan Gümüş'ün golleri ile Bruma'nın attığı ikinci golün pasını veren Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, bu sezon ligdeki asist sayısını 11'e çıkardı.

Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu konumunda bulunan Sneijder, ayrıca 2 golle de takımının skor yüküne katkı sağladı.

Semih Kaya, bu sezon ikinci kez gol attı

Akhisar Belediyespor karşısında takımının ilk golünü atan savunma oyuncusu Semih Kaya, ligde bu sezon ikinci kez rakip fileleri havalandırdı. Süper Lig'de bu sezon 8. maçına çıkan Semih Kaya, ilk golünü 15. haftada deplasmanda Osmanlıspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta kaydetmişti.

Sinan Gümüş golle döndü

Karşılaşmada Galatasaray'ın son golünü kaydeden Sinan Gümüş, yaşadığı sakatlıktan sonra golle sahalara döndü.

Ligde 6 maç aradan sonra forma giyen ve Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 84. dakikada Bruma'nın yerine oyuna dahil olan Sinan Gümüş, 87. dakikada takımının son golünü attı.

Sinan Gümüş, bu sezon ligde ikinci kez ağları havalandırdı.

Taraftardan Podolski'ye sevgi gösterisi

Galatasaraylı taraftarlar, takımdan ayrılması gündemde olan Alman futbolcu Lukas Podolski'ye sevgi gösterisinde bulundu.

Taraftarlar, karşılaşmanın 78. dakikasında yerini Eren Derdiyok'a bırakan Alman futbolcu lehine tezahürat yaptı. Podolski, taraftarların ısrarı üzerine maç içinde tribünlere giderek "üçlü" çektirdi.