Konya'da alınan 4-1'lik galibiyetin, attığı 2 golle kahramanı olan Wesley Sneijder tebrik yağmuruna tutuldu. Takım arkadaşları pazar günü oynanacak Türkiye- Hollanda maçında yine aynı stada çıkacak olan Sneijder'e, "Konya'daki gol limitini doldurdun Wes!" diyerek takıldılar.

Hollandalı yıldızın başarılı performansının perde arkasında ise yönetimin aldığı sözleşme uzatma kararı var. Menajeri İstanbul'a davet edilen Wesley, sözleşmesi ile ilgili sonunda müjdeli haberi alınca Konya'da patlama yaptı.

2- Konya maçına kadar kaleye isabetli şut atamayan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, son maçta 2 başarılı şutunda 2 gol attı.

3- Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de asist yapan 3 oyuncusu bulunuyor: Sabri (2), Alex Telles ve Selçuk.

4- Ligde çıktığı üç maçta 7 gol atan ve kalesinde 5 gol gören G.Saray'ın karşılaşmalarında futbolseverler maç başına 4 gol izledi.

İMZA MİLLİ ARADAN SONRA

Fanatik'in haberine göre ise Sneijder’in menaceriyle İstanbul’da görüşmesi beklenen Galatasaray’ın kurmayları, önümüzdeki milli aranın dönüşünde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da, “Mutlaka sözleşmesini uzatalım” dediği tecrübeli futbolcunun, yıllık aldığı 1.3 milyon Euro’luk (4.262.570 TL) imza parasını düşürmek isteyen yönetimin, bu konuda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.