Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Portekizli Bruma'nın önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği büyük ihtimalle belli oldu.

Portekiz ekibi Sporting Lisbon ve İspanyol ekibi Real Sociedad, oyuncuyu sayın alma opsiyonuyla kiralamak için Galatasaray'a teklifte bulunurken sarı kırmızılı kulüp bu talebi olumlu karşılamış ve iki kulübe de süre vermişti.

Sporting transferden vazgeçti

Oyuncunun daha önceki kulübü olan Sporting Lisbon, öncelik hakkına sahip olmasına rağmen Bruma'yı transfer etmekten vazgeçti. Potekiz O Jogo gazetesi Sporting Lisbon'un transferden kesin olarak vazgeçtiğini duyurdu.

Sporting Lisbon'un bu transferden vazgeçmesinin ardından hazırda bekleyen Real Sociedad'ın Bruma'yı Pazar günü sağlık kontrolünden geçirdikten sonra oyuncuyla resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Real Sociedad'ın Bruma'yı 1 sezon için satın alma opsiyonuyla kiralayacağı, istenilen verim alındığı takdirde de 8 milyon euro bonservis bedeliyle oyuncuyu Galatasaray'dan satın alacağı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağının da altı çizildi. Kiralama bedelinin ise 1,5 milyon euro olacağı ifade edildi.

Transfer görüşmeleri sebebiyle Galatasaray kampına henüz katılmayan Bruma'nın Pazar günü San Sebastian'a giderek Real Sociedad'a imza atması ve ardından takımın kamp yaptığı İskoçya'ya geçmesi bekleniyor.