Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulislerde en çok konuşulan konulardan biri eski başkan Faruk Süren'in adaylığını koyup koymayacağı…

Adnan Öztürk aday olacağını açıklarken, Dursun Özbek'in de seçime girmek için girişimlere başladığı seslendirilmeye başlandı. 

Sabah Gazetesi, bu iki isimden sonra başkan adaylığı için adı geçen eski başkan Faruk Süren'e ulaştı. Bu konudaki düşüncesini açıklayan Süren, Mayıs ayındaki kongrede tek bir adayın olması gerektiğini söyledi. 

BANA KİMSE "ADAY OL" DEMEDİ
"Camianın ihtiyacı olan, bir başkan adayı altında toplanıp seçime girmek... Bir konsensüs oluşturulmalı" diyen Faruk Süren, kendi adaylığı hakkında ise, "Başkanlık için henüz bir karar almadım. Zaten bana aday olmam yönünde gelen bir talep de yok şimdilik. Bu haberler sanırım temenni…" diye konuştu. 

KOLLARI SIVAMIŞ OLSAYDIM...
Efsane başkana, "Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek ve Hakan Üstünberk'le çalışmak için kolları sıvadığınız söyleniyor" diye hatırlatma yaptığımızda ise şu cevabı aldık: "Kolları sıvamadım (gülerek). Ama şu var; kolları sıvamış olsam bu isimlerle elbette çalışmak isterdim. Çünkü saydığın yöneticilerin hepsi Galatasaray için son derece faydalı isimler."