GS TV muhabirlerinden Serbay Şenkal'a tatil yaptığı Kemer'deki otelde açıklamalarda bulunan Podolski, Galatasaray'a transfer olmayı istediğini söyledi.

GS TV'ye bağlanarak, Podolski ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlatan Şenkal, Podolski'nin "Galatasaray ile olmayı çok isterim, Galatasaray taraftarı ile muhteşem ve onlarla birlikte olmayı çok isterim" ifadelerini kullandığını dile getirdi.

SON DURUM NE? 

Arsenalli futbolcunun Galatasaray’dan senelik 3.5 milyon euro istediği ve bunun çok yüksek bulunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların ilk planda Podolski’ye 2.2 milyon euro önerdiği, daha sonra da 2.5 milyon euroya kadar çıktığı ifade edildi. Buna karşılık Podolski’nin ise son olarak 3 milyon euroya kadar indiği bildirildi.

Taraflar arasında diğer problem olarak görülen sözleşme süresinde de, 30 yaşındaki Podolski 4 senelik sözleşmede ısrar etti, son olarak 3+1 seneye indi. Galatasaray’ın ise 2 yıllık bir anlaşma istediği ifade edildi.

Ayrıca Arsenal’in bonservis bedeli olarak istediği 5 milyon euro da yüksek bulunuyor. Galatasaray, maksimum 3 milyon euro vereceğini İngilizlere iletti.