Belinden geçirdiği fıtık ameliyatının ardından takımdan ayrı kalan ve yokluğu derinden hissedilen Felipe Melo’nun, beklenenin üzerinde bir iyileşme dönemi geçirdiği belirtildi.

Brezilyalı futbolcuyla ilgili olarak Galatasaray sağlık heyetinden neredeyse her gün olumlu bir haber geliyor. Fizik tedavi sürecini aksatmadan ve hassas bir şekilde geçiren Melo’nun, mucizevi bir iyileşme dönemiyle birlikte 1.5 hafta sonra oynanacak Trabzonspor maçında sahaya çıkacak hale geldiği ifade ediliyor.

Elbette teknik ekip böyle bir risk almayacak. Ancak Melo’nun pazartesiden itibaren idman maçlarına katılabileceği, kendini zorlamaması halinde takıma faydalı olabileceği vurgulandı. Tek endişe, rakip tarafından zorlanması halinde Melo’nun fiziksel bir sıkıntı yaşama ihtimali...

Tecrübeli futbolcunun, bu sezon mutlaka forma giymek için sağlık heyetine baskı yaptığı ve izin istediği de gelen haberler arasında. Melo’nun, Trabzonspor maçı geçtikten sonra, Arena’daki Gaziantepspor sınavında kadroya alınma şansının yüksek olduğu kaydedildi.