Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki sezon için 5+3 olarak yürürlüğe koyacağı yabancı sınırlaması, Türk pasaportuna sahip futbolculara adeta altın değeri kazandırdı.

Bu uygulamanın ekstra değer kazandırdığı futbolculardan Mevlüt Erdinç, Galatasaray Kulübü’nün gözdesi haline gelirken, sarı kırmızılılar, önceki gün bu konuda menajeriyle pazarlığa oturup önemli bir adım attı.

TELEFONLA KATILDI

G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önceki gün menajer Pierre Frelot ile bir araya gelip 2.2 milyon Euro ve 4 yıllık kontrat üzerinden el sıkışmış, Mevlüt de bu görüşmeye telefonla katılıp “Kulübüm St. Etienne ile anlaşılırsa G.Saray’da oynarım” demişti. Galatasaray’ın renklerine katmak istediği Mevlüt, Milli Takım kampında transferini soranlara önemli ipuçları verdi.

ŞİMDİ TOP ST. ETİNNE’DE

Arkadaşlarıyla sohbetinde Mevlüt, “Evet, menajerim İstanbul’da G.Saray ile görüştü. Şu anda tüm görüşmeleri o götürüyor. Benim için hayırlısı ne ise o, olsun. Ama galiba seneye Türkiye’de olacağım” diyerek, Saint Etienne onayladığı taktirde Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

Mevlüt’ün ağabeyi Ramazan Erdinç ise kardeşinin geleceği hakkında, “Mevlüt’e birçok ülkeden teklif var. O da Fransa dışına çıkmak istediğini kulübüne söyledi. Kulüp teklifleri değerlendirecek” diye konuştu.