Kısa bir süre önce Rus basınına Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Miodrag Bozovic'in kendisine şans vermemesi durumunda takımdan ayrılacağını söyleyen oyuncuya hocasından cevap geldi.

Bozovic'e Niasse'nin, "Premier Lig'in en iyi oyuncusu olacağım" sözleri hatırlatıldı.

NIASSE'YE FORMA UMUDU

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bozovic, "Futbolda en önemli şey çok çalışmak, her zaman çalışmak ve pes etmemektir.  Oumar'ın bu düşüncesi güzel. Kimse karşı çıkamaz. Umarım yakında daha fazla sivrilecek ve gollerine başlayacak" sözlerini kullandı.

N'Doye'nin ayrılığına değinirken, "Onu kaybetmek Lokomotiv'in oyun sistemini tamamen değiştirmemiz anlamına gelmiyor. Sadece 1 oyuncuya bağlı değiliz. Elimde Niasse ile Pavlyuchenko da var. Tabii ki artıları ve eksileri olacak. Bunu dikkate alıyoruz" dedi.

BAŞARAMAZSA AYRILIK KAPIDA

N'Doye'nin ayrılmasından sonra forma şansı daha da artan Niasse'nin önümüzdeki haftalarda sergileyeceği performansın transferinde etkili rol oynayacağı bildirildi. 24 yaşındaki El Hadji Baye Oumar Niasse'nin şansını kullanamaması halinde Lokomotiv'in yeni bir golcü oyuncu alacağı vurgulandı

Rusya Premier Lig'de 7 maça çıkan ve 3 kez fileleri sarsan Niasse sırasıyla 27, 31, 26, 45, 66, 68 ve 64 dakika sahada kalmıştı. Fazla süre alamamaktan yakınan golcü oyuncunun takımı lider Zenit'in 11 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Kaynak: Sporx.com dış haberler