DHA - İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un, Bologna'yı 2-0 yendiği maçın ardından Doğan Haber Ajansı'na konuşan 26 yaşındaki başarılı oyuncu, "Zor maç olacağı kesin. Galatasaray, evinde oynadığı zaman çok güçlü bir takım. Maçın başından itibaren gerçek bir yarış içine girmeliyiz" dedi.

Galatasaray taraftarının ateşli olduğunu bildiğini dile getiren Vidal, "Ancak buna hazırız. Türkiye'de bizi cehennemin beklediğini bilmeliyiz" diye konuştu.

Galatasaray'da kendisini endişelendiren tek futbolcunun Didier Drogba olduğunu ifade eden Vidal, 2 aya yakın sahalardan uzak kalması beklenen takımının yıldızlarından Andrea Pirlo'suz ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Maçın hemen ardından SKY Sport Italia'ya konuşan Vidal, sarı kırmızılı ekip karşısında hayati maça çıkacaklarının hatırlatılması üzerine, "Bizim için her maç hayati. Her sahaya çıkışımızda sadece o karşılaşmaya konsantre oluyoruz, bir sonrakine değil. İstanbul maçındaki rolüme antrenör karar verecek. Önemli olan kazanmamız " dedi. Vidal, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı takımla olan sözleşmesini 2017'ye kadar uzatmıştı.