Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde transfer listesine giren Tottenham'ın Hollandalı forveti Vincent Janssen cephesinden cevap geldi! Janssen'in menajeri Patrick van Diermen, Hollanda basınına konuşurken, sarı kırmızılı takımın gündemine giren 22 yaşındaki forvet için açıklamalarda bulundu.

Diermen, Galatasaray taraftarlarını üzecek açıklamalarda bulunurken ''Janssen için Galatasaray'dan teklif aldık ancak futbolcu Tottenham'da kalmak istiyor. Bu yüzden gelen tüm teklifleri geri çevirme kararı aldı. Tottenham'da kalacağını söyleyebilirim.'' sözlerini kullandı.

''22 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU''

Geçtiğimiz sezon, AZ Alkmaar formasıyla 27 kez fileleri havalandırarak Hollanda Ligi'nin gol kralı olan 22 yaşındaki oyuncu için sezon başında Alkmaar'a 22 milyon Euro ödeyen Tottenham, golcü oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Ancak Harry Kane'in müthiş performansı ve Janssen'in Premier Lig'e uyum sağlayamaması nedeniyle genç golcü kulübeye mahkum kaldı.

''TOTTENHAM'DAKİ İMKANLARI ÇOK İYİ''

Janssen'in savaşarak, formayı geri alacağını düşündüğünü söyleyen van Diermen, ''Janssen, Tottenham ile uzun vadeli bir sözleşme imzaladı. Harika bir teknik direktörü var ve imkanları son derece iyi. Sakatlanana kadar iyi bir performans ortaya koyuyordu, neredeyse her maç süre alıyordu. Takımda kalarak kendisini Premier Lig'e kanıtlayacak.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Hollandalı golcü Janssen, bu sezon Tottenham formasıyla toplam 23 maçta forma giydi ve sadece 3 gol atarak hayal kırıklığı yarattı.