Özellikle Drogba'nın performansına değinen deneyimli teknik adam, "Bizim için iyi bir hazırlık oldu. Drogba iyi oynadı. oyuna girdikten sonra. gördüğümüz kadarıyla fiziksel gücü devam ediyor. ikinci yarının sonuna doğru gücümüz biraz tükenmeye başlamıştı. Penaltı çok çok çok yumuşak bir penaltıydı. Drogba'nın klasik bir hareketiydi." ifadelerini kullandı.
 
Artık önlerinde Manchester City maçına odaklanacaklarını belirten Wenger, "Biz sadece lige başlamadan önce hazır olmak istiyoruz. Tekrar hazırlanıp Manchester City maçına hazır olacağız. Lige iyi başlayacağız. Tabiki Şampiyonlar Ligi'ndeki perfomansımızıda etkileyecek. Geçen sezon 4. olmamızın avantajını kullanmamız gerekiyıor. Biz bunu daha önce canlı bahis yaptık ve tekrar yapabiliriz. Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir ekibe sahibiz." dedi.
 
Son olarak Londra ekibin transfer çalışamaları hakkında da konuşan Fransız teknik adam, "Fabregas konusunda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Bu konuda her zaman temkinliyim ama bildiğim kadarıyla Fabregas 1 sene daha kalacak ancak bu değişir mi değişmez mi bilmiyorum. Luis Suarez için denemeye devam edeceğiz. Her zaman doğru şekilde deniyoruz. Bu iki taraf arasındaki anlaşmaya bağlı. Her zaman bu şekilde yaptık. Gervinho, Roma'ya gitmek üzere. Chamakh'ta Crystal Palace'a gitmek üzere." diyerek sözlerini noktaladı.
Sporx.com