Wesley Sneijder'in bu sezonu saymazsak son 3 sezonu incelendiğinde yer almadığı maçlarda Galatasaray çok önemli puan kayıplarına uğradı. 2013-2014 sezonunda Wesley Sneijder, Galatasaray'ın 6 lig maçında forma giymedi.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in olmadığı bu karşılaşmalarda Galatasaray 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Böylece o sezon Wesley Sneijder'siz 10 puan kaybetmiş oldu.

Galatasaray, 2014-2015 sezonunda ise Wesley Sneijder'siz 3 lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Böylece o sezon da Hollandalı yıldızın olmadığı maçlarda 4 puan gitti.

Sneijder olmayınca zor kazanıyoruz

Wesley Sneijder'in oynamadığı maçlarda Galatasaray en çok 2015-2016 sezonunda puan kaybetti.

Galatasaray, o sezon Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'den yoksun çıktıkları 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgiyle sahadan ayrıldılar. Böylece o sezonda Wesley Sneijder'siz oynanan maçlarda 17 puan gitti. Böylece son 3 sezonda Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in olmadığı 18 karşılaşmada 31 puan kaybedilmiş oldu.

Galatasaray'da görev aldığı her dönemde takımın en önemli silahı olan Wesley Sneijder gösterdiği başarılı performansla alınan başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi oldu. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in yer almadığı karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılılar rakipleri yenmekte bir hayli zorlandı.