Wesley Sneijder’e babalık yaradı! Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Hollandalı futbolcunun sırrı, eşi Yolanthe Cabau’dan aldığı haberde saklı. Yolanthe’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra Hollanda formasıyla Türk Milli Takımı’na karşı son dakikada beraberlik golünü atan Sneijder, sevincini emzik hareketi yaparak göstermişti. 3 gün sonra İspanya’ya karşı gol pası vererek galibiyette pay sahibi olan 30 yaşındaki yıldızın son kurbanı Kayseri Erciyes olmuştu.

Golleri hediye etti

Attığı 2 gol ve ortaya koyduğu futbolla Galatasaray’a çok kritik 3 puanı getiren Wesley, mevcut kadronun en önemli ismi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Adeta ikinci baharını yaşamaya başlayan Sneijder, attığı tüm golleri eşine ve henüz anne karnındaki yavrusuna hediye ediyor. Onun bu formu en çok da teknik heyet ve taraftarın yüzünü güldürüyor. Galatasaraylılar açısından bir başka sevindirici gelişme, Sneijder’in takım içinde de sorumluluk almaya başlaması. Melo, Burak gibi yıldızların yokluğunda takım arkadaşlarını ateşleyen tecrübeli oyuncu, zaman zaman takım savunmasına da yardım ediyor.

3 gol mü atacaksın!

Takım arkadaşları da Sneijder’e şaka yollu takılarak, “Daha bebek doğmadan böyle olduysan, çocuk doğduktan sonra ne yapacaksın, her maç 3 gol mü atacaksın” diye espri yapıyorlar. Geçtiğimiz hafta Hollandalı bir muhabirin yönelttiği, “Çocuğun ismini Mehmet mi koyacaksın” sorusu karşısında gülümseyen ve “Henüz düşünmedik ama neden olmasın” cevabını veren Sneijder, doğum anında eşiyle birlikte Utrecht’te olacak.

‘Trabzon maçı final olacak’

Wesley Sneijder’in ligde ertelenen Trabzonspor maçına dair de umut dolu görüşleri var. Yıldız futbolcu, “8 tane finalimiz kaldı. Trabzonspor deplasmanı da bu finallerden biri. Tüm maçlarda olduğu gibi, bu maçta da kazanmak için sahada olacağız” ifadesini kullandı.

Hagi’den sonra en güzel şey!

Taraftarlar Sneijder’i işte bu sözlerle tanımlıyor. 2001’de Galatasaray formasına veda eden Hagi’nin yerini bir türlü dolduramayan Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı futbolcunun artık Hagi gibi bir efsane olmaya 
yaklaştığını belirterek, “Sneijder, sen Hagi’den sonra gelen en güzel şeysin” diye mesajlar yazıyor.