Vitor Pereira'nın takımdaki geleceği hakkında da konuşan Yıldırım, "Hocamızla oturup konuştuk. Kendisiyle yola devam edeceğimizi belirtmek isterim. Transferle ilgili listesini bize verdi" ifadelerini kullandı.

Futbol takımının elinde şu anda 10 milyon Euro'luk bütçe olduğunu ve bunun artırılabileceğini belirten Yıldırım, "Şunu söyleyeyim; ben kendimden sonrakilere borçlu bir Fenerbahçe bırakmam" dedi.

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül konusu

Adı Galatasaray'ın yanı sıra birçok takımla geçen Mehmet Topal ile Gökhan Gönül hakkında da Yıldırım, şunları söyledi:

"Gökhan Gönül bizden 2 milyon 750 bin Euro garanti para istedi. Menajeri için ise 500 bin Euro talep etti. Gökhan Gönül yıllık ücretinin 3 milyon Euro'lara gelmesini istedi. Fenerbahçe Spor Kulübü bu paraları artık veremez. İlhan Ekşioğlu ile Gökhan Gönül görüştü. Bizim dediğimiz ücrete inmezse onunla anlaşmayacağız. Bu arada Gökhan Gönül 4 yıllık anlaşma istiyor. 35 yaşına kadar bu parayı almak istiyor. Mehmet Topal 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve 20 bin Euro maç başı ücret istiyor. Biz ona eski sözleşmesini önerdik. Bizim dediğimiz şartları kabul etmediği takdirde Mehmet Topal ile de anlaşmayacağız. Gökhan Gönül 8 senedir bu kulüpte, emekleri için teşekkür ederiz. Bu sürede Fenerbahçe 2 kez şampiyon oldu."