Galatasaray'da bu sezon 4 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 10 Spor Toto Süper Lig maçında süre alan Ceyhun Gülselam'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve Ocak ayından itibaren istediği kulüple görüşme hakkı doğuyor. İtalyan hocanın zaman zaman şans verdiği Ceyhun için Galatasaray'ın iki alternatif planı bulunuyor.

SERDAR TAKASINDA KİLİT İSİM

Bursaspor'dan Serdar Aziz'i renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, yeşil-beyazlı ekibe para artı oyuncu teklif ederken, Bursaspor takasta kullanılacak oyuncu olarak Ceyhun Gülselam'ı istedi. Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik direktör Roberto Mancini, Ceyhun'un takımda kalmasını istemesine rağmen devre arası transfer döneminde Ceyhun ile sözleşme uzatma konusunda anlaşılamaması durumunda, sarı-kırmızılıların bu kez Serdar takasında Ceyhun'u kullanması bekleniyor.

2011 yılının Haziran ayında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ceyhun, geçen sezonun ikinci yarısını Kayserispor'da kiralık geçirirken, bu sezon zaman zaman kendine sarı-kırmızılı takımda yer buldu. Roberto Mancini'nin beğendiği ve gelişime açık dediği Ceyhun için verilecek karar ise Ocak ayında netleşecek.

BEŞİKTAŞ YALANLADI!

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Galatasaraylı futbolcu Ceyhun Gülselam için transfer girişimlerinde bulunulduğu iddialarını ise yaptığı açıklamayla yalanladı.

"Futbolcu Ceyhun Gülselam'ın transferi için kulübümüzün girişimlerde bulunduğu şeklinde yansıtılan haber asılsızdır. Adı geçen futbolcu hakkında herhangi bir transfer planlaması söz konusu değildir. Yaklaşan transfer dönemi öncesinde, medyada yer alan ve alabilecek olan bu tür yanıltıcı haberlere itibar edilmemesini özellikle rica ederiz."