Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile panele katılacağı açıklanan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, yönetimindeki başkan adayı Dursun Özbek'in, "Bu şike konusu Galatasaray'ın sorunu değil.
Kulübümüze zarar verirsiniz" telkinleri sonrasında Fenerbahçe Başkanı ile katılacağı panelden çekildi.
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ortak katılacağı, "Sporda Şiddet ve Kulüpler Kanun Tasarısı Taslağı" adlı panel öncesi büyük şok yaşandı. Panele katılacağı resmen açıklanan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, panele katılmaktan vazgeçti. Duygun Yarsuvat'ı Aziz Yıldırım ile bir araya getirmekten alıkoyan bu kararda başkan adayı Dursun Özbek'in etkisi olduğu öğrenildi.
 
Dursun Özbek ve 23 Mayıs'taki seçime gireceği yönetim kurulu adayları, dün yaptıkları gizli toplantıda başkan Duygun Yarsuvat'ın bu panele katılmasının Galatasaray'a zarar vereceğini öne sürerek, Sarı Kırmızılı kulübün başkanından, Aziz Yıldırım ile birlikte panele katılmaması gerektiği fikrini ortaya attı. Yarsuvat yönetiminin ağır topu olan ve başkan adayı olan Dursun Özbek'in ise, başkanından panele katılmamasını rica ederek, "Bu panelin konusu olan şike ve şiddet, Galatasaray'ın gündeminde hiçbir zaman olmaz. Bu panele katılmanızı camia ve taraftarımız olumlu bulmuyor" uyarısında bulunduğu öğrenildi. Başkan adayı Özbek'in bu isteği sonrasında başkan Duygun Yarsuvat panele katılmaktan vazgeçti. Böylece Aziz Yıldırım ile Duygun Yarsuvat buluşması bir kez daha gerçekleşmemiş oldu.
 
"Sporda şiddet ve kulüpler kanun tasarısı taslağı" paneli ertelendi
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile panele katılacağı açıklanan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, yönetimindeki başkan adayı Dursun Özbek'in, "Bu şike konusu Galatasaray'ın sorunu değil. Kulübümüze zarar verirsiniz" telkinleri sonrasında Fenerbahçe Başkanı ile katılacağı panelden çekilmişti.
7 Mayıs Perşembe (yarın) günü saat 13.00'de düzenlenmesi planlanan "Sporda şiddet ve kulüpler kanun tasarısı taslağı" paneli Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın katılmayacağının açıklanması üzerine ileri bir tarihe ertelendi.