Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye 1-0 kaybettiği derbi karşılaşmasında oyuna sonradan giren ve 83. dakikada Volkan Demirel’in son anda çıkardığı şutun sahibi Yasin Öztekin iddialı konuştu.

27 yaşındaki oyuncu, mağlubiyeti değerlendirirken, “Biz de kazanabilirdik. Ama olmadı. Dünyanın sonu değil. Lideriz ve önemli olan sezon sonunda ligi lider bitirmek. Kalan maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk bizim elimizde ve olacağımıza yürekten inanıyoruz. Fenerbahçe yenilgisinden sonra birbirimize daha da kenetlendik.

Çok hırslı ve motiveyiz. Başakşehir maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatacağız” diye konuştu.

‘O POZİSYONDA ŞANSSIZDIM’

Yasin, derbide 11'de başlamamasıyla ilgili olarak, “Hamza hocamın kararı. Saygı duyuyorum. Bana ne zaman görev verirse, en iyi şekilde değerlendirmek için elimden geleni yaparım. Kendimi mental, fiziksel her anlamda iyi hissediyorum. Hücumda kendimi çok daha güçlü hissediyorum” dedi. Derbide son dakikalarda bulduğu ama kaçırdığı pozisyon içinse, “Şanssızlık ki gol olmadı. Kendimi bu tür pozisyonlara mental olarak da hazırlıyorum. Hücumda Sneijder ve diğer arkadaşlarımla iyi bir koordinasyon yakaladığımı düşünüyorum.

Bu anlamda önümüzdeki maçlarda çok pozisyon ve gol bulacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bugün