Galatasaray'ın bu sezon ligde skora en çok katkı veren oyuncusu Yasin, Çaykur Rizespor maçında 90+1'de kaçırdığı pozisyonla taraftarları çıldırttı, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yasin'in son dakikada ağları bulamaması geçen sezonki Benfica ve Bursa maçlarını hatırlattı.Rize deplasmanında altın değerinde 2 puan bırakan Galatasaray'da Yasin Öztekin, son dakikada kaçırdığı mutlak gol pozisyonuyla saç baş yoldurttu. Semih'in ortasında altıpasta bomboş kafaya yükselen deneyimli oyuncu, topu auta yolladı.

90+1'de kaçırdığı net fırsata kendisi de çok şaşıran Yasin, bir süre yerden kalkamadı. Cimbom'un başında ilk maçına çıkan teknik direktör İgor Tudor da kaçan gole yanarken Aslan, Rize'de 1 puana razı oldu.

Yasin'in ağlara gönderemediği net gol pozisyonu geçen yılki Benfica ve Bursa maçlarını akıllara getirdi. 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yıl da Şampiyonlar Ligi'nde kritik Benfica deplasmanında 90+2'de harcadığı net fırsatla Cimbom'un Devler Ligi'nde gruptan çıkma ümitlerini tüketmişti.

Galatasaray'ın geçen yıl ligin son bölümünde Avrupa kupalarına gitmek için mücadele verdiği sırada Bursa'da da önemli fırsatları değerlendiremeyen Yasin, attıklarından çok kaçırdıklarıyla akıllara kazındı.

Galatasaray formasıyla bu sezon 26 maça çıkan Yasin Öztekin, 10 gol ve 4 asistle, 14 kez skora kaçtı sağladı.

İşte, Rizespor maçı sonrası Yasin için taraftarların sosyal medyada yaptığı eleştiriler...

Kaçırdığın gollerin takıma neler kaybettirdiğini bir bilsen o formayı kendin çıkarır asarsın"

"Yasin'in yerine orada bostan korkuluğu olsa çarpıp gol olurdu."

"Yasin o golü atamayacaksan, pozisyona girme bari!"

"Sanırım jöleyi fazla sürdüğü için boş kale önündeyken topa kafayı vuramıyor."