Galatasaray A Takım Analisti Tuğberk Tanrıvermiş, instagram hesabından Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin ile olan bir fotoğrafını paylaştı.
 
Sinan Gümüş'ün selfie yaptığı fotoğrafta Yasin Öztekin sus işareti yaptı. Yasin Öztekin'in bu hareketi Trabzonsporlu taraftarlardan sosyal medyada büyük tepki aldı.
 
Son dönemde ilk 11'de başlamaması üzerine hocası Hamza Hamzaoğlu'na sitemlerini ileten Yasin Öztekin, Trabzonspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakikada yerini Sabri Sarıoğlu'na bıraktı. 

Yasin karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı;

"Oynadıkça açılıyorum. Bu sene de çok faydalı olacağımızı düşünüyorum. En iyi oyunumuz olmasa da, Trabzon'da galip geldik. Artık bütün maçlara daha iyi konsantre olup, her maç 3 puan istiyoruz. Bugün dönüm maçı olduğunu biliyorduk. Kazanmasak, ön tarafla baya bir puan farkı oluyordu. Sonuçta kazandık.

Düşüş yok. Biz aynı takımız. Gelenler, gidenler oldu. Düşüş falan yok. Bence kötü oynadığımız maç yoktu. Pozisyonlarımız vardı. Kazandık işte. Podolski istediği oyunu daha oynayamıyor tabii ama bize faydalı olacağını düşünüyorum"