Galatasaray'ın Bursaspor'u 1-0 yenerek Süper Kupa'yı aldığı karşılaşmada "Maçın Adamı" seçilen Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu.


Yasin Öztekin yaptığı açıklamada, "Bu kupayı almak için çok çalıştık. Kamp dönemi yoğun geçti. Yüzde 100 hazır değiliz ama bütün arkadaşlarımı ve Bursaspor'u tebrik ediyorum. Bursaspor ikinci yarı daha iyi oynadı. Ancak biz kazanmayı bildik" dedi.

Açıklamalarına devam eden Yasin, "Gol attığım için ayrıca mutluyum. Maçın adamı seçildiğim için de mutluyum. Seçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yasin, Galatasaray'ın, Real Madrid ile hazırlık maçı oynayacağının hatırlatılması üzerine de, “Küçüklükten bu yana Ronaldo'yu seyrediyorum, hayranıyım. Ronaldo'ya karşı ilk defa oynamıyorum. Daha önce Borussia Dordmund'da oynadım ama evimizde 5-0 yenilmiştik. Tekrar oynamak heyecan verici. Bakalım o mu, ben mi? Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Belki onlara karşı da gol atarım" dedi.  

Golü babasına ve Galatasaray taraftarlarına armağan eden Yasin, yeni sezonla ilgili de şöyle dedi:

"Geçen sene iki kupayı aldık ama üstüne koymalıyız. Sadece bir kupa aldınız diye geri yaslanmamıza gerek yok. Avrupa'da adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bugünkü oyun iyiydi ama Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için daha çok çalışmak lazım. Orada da başarılı olmayı hedefliyoruz. Bu sene kupa ve ligde iddialıyız. Şampiyonlar Ligi’nde de iyi maçlar çıkarmak istiyoruz. Geçen sezon ikinci yarı çıkışa geçtim. Bu sene bütün sezon elimden gelenin en iyisini yapıp gerçek Yasin'i herkese göstermek istiyorum."